Hjemmelagde knekkebrød

Du trenger:

3,5 dl samalt rug (grov)
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
1 dl kli
1 dl valnøtter Obs; noen kan være alergiske.
1 ts salt

Ha alt i en stor bolle, eller i en kjøkkenmaskin.
Tilsett 7 dl vann. Rør godt sammen, og la det hvile 10 min.
Fordel deigen på tre plater med en bakespade.
Stek på 180 grader i 10 min, del i stykker med pizzaskjærer.
Sett tilbake i ovnen og stek i 30 min.

Legg knekkebrødene på rist og la tørke i 15 min, med døra på klem.

PASS GODT PÅ, DE KAN FORT BLI BRENT!


Bilde fra dinmat.no

Kos deg :)

- Rebecca

P.S Dette er bestemors oppskrift, noe som garanterer at de er gode

Én kommentar

Nora

12.nov.2010 kl.14:53

Må prøves ut :)

Skriv en ny kommentar

matpakkensmekka

matpakkensmekka

15, Trondheim

Hei. Vi er Nora, Rebecca, Maren og Runa, 15 år fra Trondheim. Vi blogger om matpakkeidéer, og håper vi kan inspirere folk til å lage seg sunne, gode og spennende matpakker.

Kategorier

Arkiv

hits