Smooooth med Smoothie

Hei.

Frukt og grønt er godt og ha med på matpakken, men er du lei av bare et kjedelig eple ved siden av skiva? Prøv en tropisk smoothie da vel! Man kan jo selvfølgelig lage hvilken smoothie man vil, men her kommer oppskriften på min yndling, tropisk smoothie.

Jeg hadde ikke særlig god fersk frukt så jeg brukte en slik frossenblanding, men det funker fint! Ha ca halvparten av innholdet i boksen i en bolle.

Tenkte det ble litt tamt med kun frossenfrukt så tok med en banan og litt druer:) Sammen med frukta heldte jeg oppi ca 2 dl vaniljeyoghurt (man kan selvfølgelig bruke en annen type, men personlig liker jeg vanilje best.) Om man ønsker en mer flytende konsistens på smoothien, bytt ut en dl yoghurt med en dl tropisk juice.

Ha alle ingrediensene i samme bolle/litersmål og miks med en stavmikser (har du blender bruker du det) til det hele får en myk konsistens uten for mange klumper.Voìla, en frisk og fin smoothie! om du skal ha med den på matpakken, er det fint å bruke en thermokopp eller thermos, for da vil den holde en kjølig og god tempratur. Denne oppskriften gir ca tre glass slik du ser på bildet.

- Rebecca
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matpakkensmekka

matpakkensmekka

15, Trondheim

Hei. Vi er Nora, Rebecca, Maren og Runa, 15 år fra Trondheim. Vi blogger om matpakkeidéer, og håper vi kan inspirere folk til å lage seg sunne, gode og spennende matpakker.

Kategorier

Arkiv

hits