Mozarella- og balsamicobaguette

Jeg var på kafé for ikke så lenge siden, og kjøpte en lignende baguette. Og så tenkte jeg: hvorfor ikke prøve det hjemme?!
Dette er en eksklusiv, og UTROLIG GOD baguette! Anbefaler alle å prøve den. Hva med å ha det som tentamens-lunsj?

Dette trenger du:

baguetter
yoghurt naturell
salat-blader
fersk mozarella-ost
cherry-tomat
balsamico (-eddik/-saus)

Dette gjør du:

1. Sett på ovnen og stek baguettene så fort som mulig.
2. Begynn med å skjære opp mozarella-ost. Det er viktig at mozarella-osten er fersk. Jeg kjøpte denne her, som består av en stor klump med hvit ost i lake.

bilde: google

3. Stikk et lite hull i posen og hell ut laken. Deretter skjærer du opp osten i tynne skiver (0,5cm). Osten er nok til ca tre baguetter, så jeg og broren min delte osten imellom oss (han hadde også tentamen :D)
4. Skjær så opp cherrytomatene (bestem selv hvor tykke du vil ha dem). Vask gjærne salatbladene.

Nå skal baguettene være ferdigstekte. Skjær dem midt på, og skjær dem på langs sånn at topp og bunn NESTEN går fra hverandre.

6. Smør et tynt lag med naturell yoghurt - istedenfor smør!
7. Lag så en seng av salatblader, for å legge mozarella og cherry-tomat lekkert oppå.

Avslutt med balsamico. Jeg hadde på en balsamico-saus, som var litt søt. Det funket veldig bra, men det går også med balsamico-eddik.

OBS! Pass på å ikke ta for mye balsamico på - du vil ikke ha en brun baguette.



Håper det smaker :)

-Runa

2 kommentarer

26.nov.2010 kl.19:01

tips: kan bruke soyasaus istedenfor og hvis du ikke har balsamico :) funker bra det og.

fine bilder

28.nov.2010 kl.20:00

dere har så fine bilder at det ser veldig godt ut. Fikk lyst å smake

Skriv en ny kommentar

matpakkensmekka

matpakkensmekka

15, Trondheim

Hei. Vi er Nora, Rebecca, Maren og Runa, 15 år fra Trondheim. Vi blogger om matpakkeidéer, og håper vi kan inspirere folk til å lage seg sunne, gode og spennende matpakker.

Kategorier

Arkiv

hits