Ris og skinke i wraps!

Hei:)

Jeg hadde ris i kjøleskapet fra gårsdagens middag, så dagens matpakke ble stekt ris med wraps.

Inngrediensene jeg brukte var litt ris (ca 1 porsjon) ett egg, to/tre skinkeskiver og en halv boks mais. Først må du koke risen og eggene. Del opp skinkeskivene og hell vannet av maisen mens du venter på resten som må kokes. (Du kan erstatte skinken med andre kjøttrester fra middager eller bruke picnicskinke.) Når egget er kokt deler du det opp i skiver eller biter.



Når alt er kokt og oppskjært, tar du godt med smør i panna og venter til den er varm før du heller inngrediensene oppi.



La det ligge på en tallerken og avkjøle seg (til romtempratur) før du legger det i wrapsen og pakker den inn i plastfolie, dette fordi innholdet ikke skal falle ut. Om du lager dette dagen før kan du fylle wrapsen om morgenen slik at den ikke blir så klissete.



Hvis du skal lage denne matpakken er det selvfølgelig ingen ting i veien for og ha i wokgrønnsaker eller andre ting du liker. Jeg hadde lite grønnsaker for hånden, men anbefaler å ha i litt av det óg, for variasjon!

- Rebecca

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matpakkensmekka

matpakkensmekka

15, Trondheim

Hei. Vi er Nora, Rebecca, Maren og Runa, 15 år fra Trondheim. Vi blogger om matpakkeidéer, og håper vi kan inspirere folk til å lage seg sunne, gode og spennende matpakker.

Kategorier

Arkiv

hits